יצא לכם לשאול את עצמכם מה תוכלו לעשות בזמנכם הפנוי? כל אחד יכול לחשוב על מגוון רחב של דברים שאותם הוא יוכל לעשות. יש כאלה שיעדיפו לבלות עם אחרים, ישנם כאלה שיבצעו כל מיני תחביבים שונים בשעות הפנאי. אך אם נספר לכם שתוכלו להרוויח כסף בזמן שאתם נחים בבית, מה תהיה התגובה שלכם? רובכם בוודאי תרימו גבה, הרי לפי מה שלימדו אתכם כסף ניתן יהיה להרוויח רק באמצעות עבודה קשה.
אם תדעו לבחור בתבונה את העיסוק שלכם יכול להיות כי תצליחו להרוויח מבלי להתאמץ באופן דרסטי. כתיבה הייתה מאז ומתמיד דרך מעולה להרוויח כסף, כיום הביקוש לכותבים נמצא בשיאו. הסיבה לכך היא שכל אתר אינטרנט צריך תוכן קבוע על מנת להתקדם בתוצאות הדירוג של גוגל. קידום אורגני מבוסס ברובו על התוכן שאותו בעל האתר ידאג להכניס באופן קבוע. יוצא לכם להכניס לאתר תוכן בקביעות? תוכלו לראות אותו מטפס במעלה הדירוג במנועי החיפוש. לא הכנסתם תוכן כבר זמן רב לאתר? ישנו סיכוי סביר כי המתחרים הולכים להשאיר לכם אבק ולעקוף אתכם.
למה חשוב לכתוב כמות גדולה של מאמרים?
התמחור של מאמרים נקבע לרוב על פי כמות המילים שאותם יוצא לכם לכתוב. המשמעות היא שאם אתם כותבים כמות גדולה של מאמרים בשעה, תוכלו להכניס מעל ומעבר לציפיות. אם תכתבו כמות קטנה של מאמרים בשעה או ביום, לא תכניסו כמות מספקת של כסף. מי שעבורו זוהי השלמת הכנסה יכול להתפשר על כמות סבירה של מאמרים בכל יום. אך מה יעשו אותם אנשים שעבורם מדובר על ההכנסה העיקרית? יהיה עליכם לנסות לחשוב איך להגדיל את כמות המאמרים שאותה הם רושמים. החדשות הטובות הן שאנו הולכים ללמד אתכם כיצד לעשות את זה. גם אם אין לכם ניסיון בכתיבה או שאינכם מצליחים לכתוב הרבה, הטיפים הבאים בשבילכם. הם נועדים בדיוק עבור אותם האנשים שחושבים כי ישנה תקרת זכוכית שאותה הם לא מסוגלים לעבור. עד כה ראינו המון אנשים שיישמו את הטיפים האלה, ויצאו לדרך חדשה. אותם אנשים מצליחים כיום לכתוב עשרות רבות של מאמרים ביום, כאשר זמן העבודה סביר בהחלט.
ניתן לכתוב מאמרים ללא ניסיון קודם בתחום?
אפשר להגיד בפה מלא כי רוב האנשים שעוסקים היום בתחום נכנסו אליו ללא ניסיון קודם. אף אחד לא נולד עם ידע בכתיבה, כולם רוכשים את הידע הזה לאורך השנים. יש כאלה שעשו את זה בגיל צעיר, אחרים עושים את זה בגיל מבוגר בגלל אילוצים שונים. מה שבטוח זה שבשביל לכתוב כמות גדולה של מאמרים בכל יום לא נדרש ידע מקדים בתחום. כן יהיה עליכם ליישם כמה טיפים שיאפשרו לכם לעמוד בדיוק במטרה הזאת. הרי זה שאתם רוצים לכתוב כמות גדולה של מאמרים בכל יום זה לא תמיד יהיה מספיק כדי שזה יקרה. תצטרכו לרצות לכתוב כמות גדולה של מאמרים, אך גם לדאוג כי המצב יאפשר זאת. אם כל הדברים יסתדרו בדיוק כמו שנסביר לכם כאן, אין סיבה שלא תצליחו בענק. אולי אפילו מעבר למה שנדמה לכם נכון לעכשיו, באופן טבעי אתם סקפטיים בכל מה שנוגע לתחום הזה.
כמה אפשר להכניס בכל חודש מכתיבת מאמרים?
אם אתם כאן סימן שיש בכם רצון מסוים להפוך את הכתיבה לעיסוק העיקרי שלכם. מי שאוהב לכתוב, ימצא את עצמו עושה בכל יום מחדש את מה שהוא הכי אוהב לעשות. אבל בואו נודה על האמת, צריכה להיות לכך הצדקה כלכלית כדי שתמשיכו לעשות זאת. מי שלא יראה תמורה לעבודה בחשבון הבנק, ימצא את עצמו נאלץ לחפש אחר פתרונות אחרים. אנו יכולים לספר לכם כי כל עוד מדובר על עבודה קבועה תוכלו להכניס ממנה לא מעט. מי שכותב 4-5 מאמרים כל שעה יצליח להכניס כמה מאות שקלים ביום. מה שאומר שבסוף חודש של עבודה תוכלו למצוא את עצמכם מקבלים משכורת מכובדת במיוחד. משכורת שלא תקבלו כמותה בעבודות האחרות שבהן יצא לכם לעבוד עד היום. באופן אוטומטי ברגע שתראו כי העסק כולו מניב כסף, תרצו להתמיד בו לאורך זמן. יש כאלה שבכל יום מחדש מצליחים להגדיל את מכסת המאמרים שהם כותבים בכל חודש.
איך כותרים כמה מאמרים בשעה אחת?
האינטרס הטבעי שלכם יהיה לנסות להגדיל את כמות המאמרים שאותם תכתבו בכל שעה. נדגיש כי גם אם היום אתם כותבים כמות מועטה זה לא אומר כי כך חייבת להיראות המציאות. כל מה שאתם צריכים לעשות זה רק לנסות להרגיל את עצמכם להוציא את המירב מעצמכם. לכל אחד יש את היכולות לכתוב 4-5 מאמרים בשעה אחת, רק צריך לדעת איך לעשות את זה כמו שצריך. בהזדמנות הזאת נציין כי כמות גדולה של מאמרים לא באה על חשבון האיכות שלהם. ניתן לכתוב כמה מאמרים בשעה מבלי לפגוע באיכות של הכתיבה שמושרשת בכם. הטכניקות השונות שנלמד אתכם יסייעו לכם להגדיל את היקף הכתיבה שנראה לכם עד כה קבוע. זה שאתם מסתפקים נכון לעכשיו בכתיבת כמות מאמרים קטנה זה לא אומר כי כך חייב להיות. תמיד תוכלו לשמור על כמות הכתיבה שאליה התרגלתם עד היום. אך אם יש לכם את היכולת להגדיל את כמות המאמרים למה שלא תלמדו איך לעשות זאת?
1. מוצאים סביבת עבודה נטולת הסחות דעת
שאלתם את עצמכם מדוע אתם מתקשים לכתוב כמות גדולה של מאמרים כל שעה? ברוב המקרים הסיבה לכך היא שיש המון הסחות דעות שמונעות מכם להוציא את המקסימום. גם הסחת דעת קטנה יכולה להיות כזאת שתוציאו אתכם משוונג הכתיבה. פתאום במקום לכתוב 4-5 מאמרים בשעה, תמצאו את עצמכם כותבים 1-2 מאמרים בשעה. מדובר על הבדל מהותי, כזה שישפיע בין היתר גם על הכיס שלכם. לא תוכלו להשלים עם מציאות שבה אינכם מוציאים מעצמכם את המקסימום בכל פעם מחדש. לפיכך עוד לפני שאתם מתחילים לכתוב מאמרים יהיה עליכם למצוא סביבת עבודה אידיאלית. כזאת שלא תזמן לכם הסחות דעת על ימין ושמאל, דבר שלא ניתן להתעלם ממנו. צריך להגיד כי הטיפ הזה יהיה יעיל לכל מי שעובד מהבית בכל תחום שהוא. תנסו לארגן לעצמכם מקומות עבודה נוחים, כאלה שלא יזמנו לכם דברים לא נעימים. סביבת העבודה עבור כותב תוכן צריכה להיות אידיאלית כדי שיוציא מעצמו את המירב.
2. תמצאו מקורות מידע שקל לעבוד איתם
אף אחד לא מבקש מכם להמציא את הגלגל כאשר יוצא לכם לכתוב מאמר. כיום תוכלו למצוא כמויות של מידע ברחבי הרשת, מידע שתוכלו להתבסס עליו טרם הכתיבה עצמה. הבעיה העיקרית היא שיש כאלה שיוצאים מנקודת הנחה כי הם צריכים להיות מקוריים. המקוריות היא חשובה, אך זה לא אומר שלא ניתן להתבסס על מקורות מידע קיימים. תוכלו למצוא מקורות מידע נוחים, כאלה שיהיה לכם כיף לעבוד איתם. ברגע שאתם מבינים את מקור המידע יהיה לכם קל להוציא ממנו את המידע הנדרש. פתאום תוכלו לראות כי אתם כותבים כמויות של מאמרים מבלי לשבור את הראש. אם מצאתם מקור מידע מסובך ועמוס במידע זה עשוי לפגוע באיכות המאמר ובמהירות הכתיבה. במציאות כזאת תתקשו לכתוב כמות גדולה של מאמרים בכל שעה, גם אם תתאמצו מאוד. תבחרו היטב את מקורות המידע שאתם עובדים איתם לאורך הדרך, זוהי נוסחה מנצחת שכל כותב תוכן מכיר אותה.
3. תעבדו עם תבנית מוכנה מראש
נדרשתם לכתוב מאמר עם כמות מוגדרת של מילים? הכינו לעצמכם מראש תבנית מוגדרת מראש בהתאם לסוג המאמר שאותו נדרשתם לכתוב. כך תוכלו להראות לעצמכם בצורה ברורה איך המאמר אמור להיראות. עם תבנית מוכנה לא תמצאו את עצמכם מתעסקים בעניין הזה שעלול לגזול מכם זמן יקר. כמובן שתמיד צריכה להיות לכם תבניות מוכנות עם כותרות משנה ופסקאות סדורות. בכל פעם תוכלו להיכנס למאמר הקיים, ורק לשנות את התוכן שלו בהתאם לנושא שעליו נדרשתם לכתוב. מי שלא עובד עם תבניות מוכנות מראש עלול להסתבך בדברים שלא באמת קשורים לכתיבה עצמה. הרי כל עוד המאמר נראה תקין וטוב, אין סיבה שהנראות שלו תעסיק אתכם יתר על המידה. תמיד תוכלו גם לעשות שינויים בנראות הקיימת במידה ויש לכך סיבה מוצדקת. מה אנו מציעים לכם לעשות? פשוט להכין לעצמכם את התשתית שעליה תעבדו בזמן אמת. תהיו בטוחים כי זה יקל עליכם מאוד את העבודה ויאפשר לכם להגביר את הקצב.
4. תבחרו את הטיימינג הנכון לעבודה
אתם מאלה שעובדים בדרך כלל בשעות היום? יכול להיות כי דווקא עבודה בלילה תהיה יותר מתאימה לכם. כל אחד מאיתנו בנוי בצורה שונה, לכל אחד מאיתנו יש שעות עבודה מעודפות. חשוב שתמצאו את השעות שבהן אתם נמצאים בשיא הריכוז כדי לבצע את העבודה. הריכוז שלכם ישפיע באופן טבעי על כמות המאמרים שאותה תצליחו לרשום בכל שעה. אם תעבדו בשעות שבהן תהיו הכי מרוכזים, התפוקה תעלה בהתאם לעומת שעות אחרות. כמובן שתוכלו לבחון את עצמכם בכל מיני שעות שונות עד שתמצאו את השעות המועדפות. האם השעות המועדפות עליכם יהיו זהות לשעות המועדפות על אחרים? התשובה היא שלא, הרי כולנו עשויים קצת אחרת. ישנם כאלה שמעדיפים לעבוד ביום, אחרים מעדיפים לעבוד בערב או בלילה. הכי חשוב שתמצאו את השעות שבהן אתם מצליחים לעבוד הכי טוב. זה אולי אחד מהיתרונות הכי בולטים של כל האנשים שעובדים בתור עצמאים ולא בתור שכירים.
5. הפסקה זה לא רעיון גרוע
נדמה לכם כי תפוקת העבודה שלכם לא במיטבה? יכולות להיות לכך כל מיני סיבות שונות, בכל פעם יכולה להיות סיבה אחרת. במקום שתתחילו לחפש את הסיבה לכך, כל מה שצריך לעשות זה רק לקחת הפסקה. הפסקה זה לא רעיון גרוע, אל תיקחו אותה בתור ברירת מחדל. לנקות את הראש ולשתות כוס קפה זה רעיון מעולה כדי לעלות את תפוקת העבודה בהמשך. אם יש יום מסוים שקשה לכם לעבוד בו, אל תכריחו את עצמכם לשבת מול המחשב. העבודה הזאת יכולה להיות נוחה וכיפית כל עוד היא נעשית בצורה שתהיה לכם נוחה. אם אתם צריכים כמה שעות להתאוורר תאפשרו לעצמכם לקחת אותם. זוהי הדרך האידיאלית שבעקבותיה תחזרו לעבודה עם מצב רוח מעודד ועם יכולות משופרות. מנוחה יכולה להיות גם זמן מעולה ללמוד עוד דברים חדשים על כתיבת מאמרים. תנצלו את הזמן הפנוי כדי להעשיר את הידע שיש ברשותכם ולהפוך אותו להיות הכוח שלכם.